top of page
strategy_roadmap_MARKIES_consulting.jpg

Strategie, Visie & Missie
Waardepropositie medewerkers (EVP)

“Maak van je team echte ambassadeurs voor groei.”

Of uw klanteisen nu zijn veranderd door corona, uw concurrenten het roer omgooien of uw medewerkers hun verwachtingen hebben bijgesteld: elke verandering van omstandigheden vraagt om alert en snel verandermanagement.

Transformeren naar een hybride organisatie, naar zinvol ondernemerschap dat ook groei realiseert? Dat vraagt om waardevolle en productieve communicatie, zowel binnen je teams als naar de buitenwereld.

Centraal in dit alles staat uw nieuwe strategie. Uw visie. Uw antwoord op de vraag waarom uw organisatie bestaat. 

"Doe een stap achteruit en kijk naar binnen: bekijk uw huidige strategie, proces en cultuur."

Je kunt alleen veranderen door terug te kijken. Door te lokaliseren waar uw kansen en worstelingen liggen. Heeft u behoefte aan innovatie? Heeft uw productiviteit een verhoging nodig? Moet u de omgang met uw middelen heroverwegen? Moet de complexiteit van uw organogram worden verminderd?
De antwoorden op deze vragen, en meer, vinden we in een medewerkergerichte aanpak. EVP (of Employee Value Proposition) genereert niet alleen effectief duurzame strategieën. Het is ook cruciaal voor het vinden, betrekken en behouden van uw medewerkers. Het waarderen en vasthouden van het talent dat tot uw beschikking staat, verhoogt hun prestaties en is de beste manier om uw nieuwe strategie te vervullen.  

“Klaar voor een fundamentele, snel reagerende verandering, gebaseerd op een gefundeerde strategie?” 

Heb jij de juiste visie, missie op zijn plaats? Wat zijn jouw bedrijfsrituelen? heb je rituelen? 

Laten we samenwerken !

Laten we eens kijken hoe we u kunnen helpen om naar de volgende stap te gaan.  

Geef ons een teken!

bottom of page