top of page

What’s up @MARKIES?


Roeland De Meulemeester vervoegt MARKIES als partner.


Sinds de zomer van 2021 bouwen Hans Smellinckx & Kurt Ghijsbrecht aan MARKIES, dat als missie heeft bedrijven te helpen groeien, van binnenuit en met een sterke focus op het menselijk kapitaal.


Vandaag zijn beiden zeer verheugd om aan te kunnen kondigen dat Roeland De Meulemeester zich bij hen aansluit als partner.


Roeland is een digitale strateeg en een expert op het gebied van contentmarketing en communicatie. Hij brengt een rijkdom aan internationale ervaring en kennis mee naar het bedrijf.


Roeland is een gedreven professional met een achtergrond in zowel technologie als marketing. Hij heeft jarenlange ervaring in het verbeteren van de digitale marketinginspanningen van bedrijven bij oa World Online, Truvo en IBIS communications.


"We zijn superblij om Roeland aan boord te hebben," aldus Hans Smellinckx. "Zijn kennis en ervaring zullen ons helpen onze diensten naar een hoger niveau te tillen en onze klanten nog beter van dienst te zijn."


Kurt Ghijsbrecht voegt hieraan toe: "Roeland is bovendien een geweldige aanvulling op ons team en we kijken ernaar uit om samen de groei van ons bedrijf en onze klanten te versnellen."


Met de aanwinst van Roeland De Meulemeester als partner, kunnen we jullie nu nog beter, sneller en breder bijstaan. Wil je graag op de koffie met Roeland? Stuur hem dan zeker een invite op rdm@markies.be

bottom of page