top of page

Tara Reid versterkt het Markies Team


Het is gebeurd!


We kunnen het eindelijk met grote fierheid met jullie delen dat Tara Reid vanaf nu verbonden is met MARKIES.


Tara is een kei-competente, hardwerkende, out-of-the box denkende straffe marketing madame die bovendien haar passie voor creativiteit combineert met uitstekende communicatie- en organisatie skills. Een echte topper dus!


En dat zie je ook aan het lijstje van bedrijven waarvoor ze al actief geweest is.


Flow Pilots was haar meest recente werkgever waar ze volop de kaart getrokken heeft van een stevige inbound marketing strategie met daarbij oog voor automation waar opportuun (marketing automation tools hebben dan ook geen geheimen meer voor haar).


Daarnaast, en misschien nog belangrijker, was er snel van beide kanten een klik die meteen zorgde voor een sfeer van vertrouwen en wederzijds respect.


Mensen doen zaken met mensen die ze vertrouwen, niet?


Bij MARKIES zal Tara zich vooral concentreren op het ontzorgen van onze klanten rond de verschillende aspecten van (S)marketing.


Van strategie tot uitvoering, van content planning tot distributie, van inbound marketing campagnes tot de brug maken met de andere stakeholders in het aan- en verkoopproces.


Met plezier spart ze met jou over je 2023 plan! Stuur haar een PM en de invite komt er gelijk aan


PS: op zoek naar wat interessante tips & trics om 2023 een kickstart te bezorgen? Check onze Academy pagina dan even : https://www.markies.be/academy

bottom of page