top of page

Side&Kick + Markies brengt doe- en denkkracht samen voor KMO's

Een vast traject om jouw KMO te laten versnellen


Antwerpen, 17 Maart 2022


www.versnelmijnbedrijf.be


De wereld staat niet stil. Meer dan ooit volgen digitale evoluties elkaar in een sneltempo op. Van remote werken, tot online marketing en de komst van nieuwe digitale sales kanalen. Maar, snelle verandering brengt ook een hoop uitdagingen met zich mee. Hoe laat ik bijvoorbeeld mijn sales en marketing teams samenwerken? En dat aan dezelfde bedrijfsdoelstelling? Of hoe zorg ik er voor dat mijn concurrenten geen terrein winnen op digitaal vlak? Alles verandert en jij moet mee. Maar welke richting moet je nemen? Op welke manier kan je sneller groeien?


“De klantverwachtingen zijn de afgelopen 24 maanden zo snel geëvolueerd dat kmo’s en familiale bedrijven naar adem happen en even niet kunnen volgen. Wij begeleiden hen om terug aan te haken met groei of de bestaande groei te versnellen”legt Kurt Ghijsbrecht uit, Co-founder van Markies.

Side&Kick + Markies bundelen daarom hun krachten om KMO's te helpen hun marketing en sales teams verder de handen in elkaar te laten slaan en samen te versnellen. Samen bieden ze een bewezen vastomlijnd traject aan waarin jouw KMO bedrijf op alle vlakken onder de loep wordt genomen en de koers samen (opnieuw) bepaald wordt. En niet onbelangrijk waar ze ook voor je aan de slag gaan in een afgebakende tijdspanne voor een vaste investering per maand.


“Wij geloven niet in dure consultancy trajecten, maar een pragmatische aanpak met meetbare resultaten. Echt impact maken doe je op lange termijn en bedrijven verder helpen kan alleen wanneer je hen aan de hand neemt, samen de mouwen opstroopt en aan de slag gaat. Want wil je versnellen of een andere koers varen dan moet je het ook anders gaan doen”, aldus Yorick Vingerhoets & Sophie Makker, Founders van Side&Kick.


“Met deze aanpak willen wij samen met de KMO in een periode van een 6-tal maanden de versnelling intrappen en zorgen voor meetbare ijkpunten. Met deze aanpak willen we bedrijven doen versnellen in een kort tijdsbestek doordat we met een team van experts ineens up-to-speed aan de slag gaan. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat we de rol van een Sales Manager, Marketing Manager en Change Manager in 1 vervullen. Reken dat maar eens uit wat zij aan waarde brengen binnen 6 maanden, laat staan wat deze mensen kosten”, aldus Hans Smellinckx van Markies.


Kan jouw KMO ook de nodige doe- en denkkracht gebruiken om in korte tijd te versnellen in deze competitieve markt, neem dan zeker een kijkje op www.versnelmijnbedrijf.be


Over Markies

Als je mensen in een bedrijf echt laat samenwerken, gebeuren er magische dingen. Vanuit die overtuiging hebben Hans Smellinckx en Kurt Ghijsbrecht in de zomer van 2021 Markies opgericht.

Kmo’s en familiale bedrijven helpen groeien door in te zetten op de aanwezige talenten in de organisatie is ondertussen hun handelsmerk geworden. Meer informatie op www.markies.be


Over Side&Kick

Recent lanceerden Yorick Vingerhoets & Sophie Makker Side&Kick, een vernieuwend alternatief voor marketing freelancers en agencies. Met de Marketing-as-a-Service formules bieden ze B2B groeibedrijven, marketingondersteuning voor één vast bedrag per maand. Meer informatie op www.sideandkick.com


Contact gegevens

Markies: Hans Smellinckx – 0478/883687 | Kurt Ghijsbrecht - +32 471 39 50 60

Side & Kick: Sophie Makker - +31 6 28929831 | Yorick Vingerhoets - +32 494/22.69.08


bottom of page