De Ultieme Sales Leider Mastership training - SOLD OUT!!!

Bijgewerkt op: 29 apr.

Wil je als sales leider of bedrijfseigenaar je sales leiderschapsskills aanscherpen? Dan is deze sales leider Mastership training echt iets voor jou!


Michael Humblet samen met Hans Smellinckx en Kurt Ghijsbrecht hebben een #top #sales #leiderschap #training samengesteld die uniek is in de Benelux!

Deze intensieve training leert je alles wat je moet weten om succesvol te zijn als sales leider in 2022 en in de toekomst.

Het intensieve programma is een zeer volledige mix tussen strategie, pragmatische implementatie en omvat alle onderwerpen die nodig zijn om sales en marketing te beheersen. Naast opleiding rond hoe de laatste nieuwe sales en marketing technieken in elkaar zitten, gaan we in de diepte hoe deze te implementeren voor jezelf en voor je team.

Aan het einde van dit traject herteken je zeker je huidige organisatie, ga je aan de slag met nieuwe inzichten en tools en krijg je van ons een echt sales leider Mastership certificaat!


Voor wie?

Voor zij die ambiëren om een top sales leider te willen worden. Voor zij die reeds jaren een executive sales leadership rol hebben maar eens een heel andere kijk willen op sales en marketing technieken. Voor zij die nood hebben aan een training die alle aspecten van hun beroep gaat coveren. Voor KMO-leiders die hun bedrijf willen doen groeien.

En ten laatste voor zij die op zoek zijn naar inspiratie en voorbeelden hoe anderen succesvol zijn in hun rol.

De Trainers


Michael, Hans en Kurt zijn experten die al heel hun leven werken met sales & marketing leiders en teams. Zij zijn zelf VP of sales, CRO, CMO, Head of global sales geweest en delen hun hands-on ervaring met plezier.

Referenties:

Deze training is reeds door +100 sales executives gevolgd. Een aantal referenties zijn: het sales leadership team van: APICBase, Qollabi, Wegroup, Settlemint, Alicia Insurance, ...

Praktisch:

prijs: € 2.849,00 excl btw - OPGELET: event is reeds UITVERKOCHT


👉 Inschrijven en meer info via deze link


Aarzel niet om vragen te stellen via hans.smellinckx@markies.be of kurt.ghijsbrecht@markies.be


❗️Opgepast! Het aantal plaatsen is beperkt aangezien we de sessie zo interactief mogelijk willen houdenRecente blogposts

Alles weergeven