top of page

Cara Jacobs vervoegt Team Markies!

Vandaag zet Cara een volgende stap in haar carrière en vervoegt ze het Markies team. Deze jonge en gedreven digitale experte zal zowel voor Markies als voor onze klanten digitale campagnes opzetten, uitvoeren en beheren. Bovendien is Cara gepassionneerd door communicatie en social media en kan ze ons ook daarbij ondersteunen.

Hans Smellinckx, mede-oprichter van Markies legt uit: “Ons team blijft groeien en dat heeft vooral te maken met het feit dat we bij elk marketing- en sales transformatietraject dat we uitvoeren bij onze klanten een groot digitaal luik aanwezig is."


Naast de communicatie van Markies onder de loep nemen, zal ze zich verder specialiseren in het gebruik van marketing automation tools (Hubspot, Marketing cloud,…), content marketing en Account Based Marketing campagnes.


“En tevens wordt ze mee ondergedompeld in ons strategisch bad zodat ze mee groeit met de organisatie en op termijn zelf buyer & customer journeys en growth canvassen kan uittekenen voor onze klanten”, reageert Kurt Ghijsbrecht, mede oprichter van Markies.


Een echte aanwinst voor het bedrijf!


Vanwege het hele Markies team… welkom Cara! Let’s rock together!

bottom of page