top of page
data_segmentation_MARKIES_consulting.jpg

Gegevens- en segmentatietoewijzing

Datagedreven met een menselijke touch

Laat uw organisatie van binnenuit groeien met geïntegreerde en gesegmenteerde data.


Je hebt het in je om te groeien. Letterlijk. De gegevens zijn er, dus u hoeft ze alleen maar te verzamelen, te integreren en in bruikbare brokken te segmenteren.
We nemen het je niet kwalijk als dat ingewikkeld klinkt. Maar dat is waar we binnenkomen.


We zorgen ervoor dat u uitgerust bent om de data die in uw bedrijf aanwezig is te gebruiken en om deze te bedraden voor groei. 

Hoe word je een datagedreven organisatie

Er is één noodzakelijke eerste stap om een datagedreven organisatie te worden: beseffen dat het inderdaad je hele organisatie is die op één lijn moet worden gebracht . Elke afdeling moet aangesloten zijn en de beschikbare data gebruiken voor zijn eigen doeleinden EN voor de gemeenschappelijke doelen. Uw klantpersona's op elkaar afstemmen en de reis van uw klant in de hele organisatie aanleren? Daar begin je.
Als manager betekent dit ook het veranderen van je perspectief. Om datagedreven en echt digitaal te worden, heb je immers geen projectmanager nodig, maar een strategiemanager

Wat betekent datagedreven?

Wij weten. 'Data', 'digitaal', 'verbinding'. Al die woorden betekenen niets als je ze geen betekenis geeft. Het is uw menselijke aanraking, de informatie van uw organisatie, die uw gegevens waardevol maakt.  

  • Datagedreven zijn houdt in dat je alles wat je te weten komt via je klantcontactpunten verzamelt en verbindt: tijd, relaties, acties, weigeringen, ALLES.  

  • Deze gegevens zijn het startpunt voor uw dynamische digitale strategie - die u visualiseert en structureert over alle panelen van uw bedrijf.

  • U kunt deze gegevens laten uitgroeien tot nog onontgonnen segmenten en nieuwe markten verkennen.

  • U kunt uw doelgroep analyseren en volgen om hun behoeften te begrijpen, op hun wensen te anticiperen en hun loyaliteit te vergroten.

Je weet het, digitaliseer het nu

Jij hebt de data, wij hebben de roadmap om ze te verbinden.
 

Na het stellen van doelen en het bedenken van een strategie, stellen we de juiste kaders, kortetermijnresultaten en langetermijndoelen vast. Gevolgd door de juiste acties voor elke afdeling in uw bedrijf. 

Klaar om een digitale verbinding op menselijke verbinding te bouwen?

Laten we eens kijken hoe we u kunnen helpen om naar de volgende stap te gaan.  

Geef ons een teken!

#groeimiddelen #bedrijfstransformatie

bottom of page