top of page
Copyright_Elvire_Van_Ooteghem_0002-Kopie1.jpg

Automation specialist

Ben je op zoek naar een job met heel veel variatie? Met klanten uit zowel een B2B als een B2C omgeving? Wil je werken met state of the art platformen zoals Hubspot, SalesForce etc.? Wil je zelf aan de slag met klanten en deze zien groeien?

En heb je al een paar jaar ervaring…

Dan zijn we op zoek naar jou! Zowel als freelancer of vast in dienst.

Wie zijn wij?

Markies is een boetiek consulting agency dat bedrijven helpt groeien op vlak van strategie, marketing en sales, telkens met een grote focus op het menselijke. Digitalisatie is één van dé groeipijlers voor onze klanten, die zich bevinden zich in een waaier van sectoren.

We werken vanuit Bonheiden (Mechelen), midden in het groen. Verse koffie uit onze espressomachine (met minicursus barista), frisdranken en snoep houden we altijd binnen bereik.

Als  consulting agency zijn we een klein agile bedrijf, met een drive om ook zelf te groeien. Daar kan je zelf aan bijdragen.

Dan wordt het tijd dat je je klaar maakt om te solliciteren...

Naar verloning toe; voor freelancers een evenwichtig dagtarief en voor vaste medewerkers een faire verloning met maaltijdcheques, laptop, gsm en groepsverzekering. Dynamische en/of bourgondische teamevents telkens inclusief.

 

Interesse om eens te babbelen over je toekomst bij Markies?

Stuur je CV naar

We contacteren je binnen de 24u!

bottom of page